Friday, August 15, 2008

Zina

Tahu apa itu bersetubuh?? Bersetubuh bermaksud , bersekedudukan, romen2 ,peluk 2 , seks oral, oral sex etc etc..bersetubuh tu aku tahu best (walaupun aku x pernah rasa lagi)…semua manusia suka tidak kira lelaki,perempuan,maknyah,pondan,pengkid etc etc binatang pun suka bersetubuh…tapi bersetubuh yg aku nak cerita ni adalah secara haram iaitu zina.korang tahu x zina ni boleh menyebabkan manusia bergaduh,berpecah belah,bunuh membunuh dan disiksa dlm kubur lalu dimasukkan ke neraka..aku ingat berbincang pasal politik je yg boleh pecah belahkan umat..berzina pun sama..nmpak sgt aku masih tidak tahu apa2..

Aku dh bosan bila ada kes rogol atau khalwat yg sering terpampang dlm dada2 akhbar..Yg muda yg tua,pangkat datuk dan nenek pun ada…hello atuk dan nenek..rumah kata pergi bukan hotel pudu kat mari tapi kubur pakcik dan makcik yg kata mari..x tercapai dek akal ku..

Aku x pernah mengajar anak aku ttg seks pada awal kelahiran dia (baby mana nak faham) ,aku x pernah mengajar dia bermain dgn kemaluan sendiri atau org lain,sebab apa aku x pernah mengajar dia ttg hal2 seks?? sebab aku masih belum mempunyai anak..kalau aku dah ada anak pun sesi pengajaran bergantung pada umur…dan aku rasa sgt gembira sebab aku tidak mempunyai anak.

Pelikkan?? selalunya org berebut2 mahukan anak tapi aku ni pula sebaliknya.

Alasan aku,

Jika aku dah mempunyai anak sebelum berkahwin, sudah tentu aku ni termasuk dlm golongan org yg berzina..(aku nak kasi tahu yg aku belum kahwin..masih single,itu jer)

p/s: anak yg dimaksudkan kat sini adalah anak kandung bukan angkat mahupun patung..

..........................................................

Pernah dtgnya seorang pemuda yang mahu berjumpa Nabi Muhammad SAW untuk meminta izin untuk berzina, sahabat lain yang berada disitu sangat terkejut dgn permintaan pemuda tadi dan ingin dibunuhnya saja pemuda tersebut kerana pelik dan kurang ajarnya soalan yg ditujukan kepada baginda tadi. Lalu baginda dgn tenang telah menanyakan beberapa soalan kepada org itu..

Sukakah kamu jika orang berzina dengan ibumu?
Sukakah kamu jika orang berzina dengan adikmu?
Sukakah kamu jika orang berzina dengan isterimu?
Sukakah kamu jika orang berzina dengan anakmu?

“Tidak” ringkas pemuda itu tadi

Lalu Nabi pun bersabda

"Begitu jua la keadaannya seperti mana kamu mahu berzina bersama perempuan itu yg mempunyai anak,ibu,isteri dan adik…"(mcm tu la lebih kurang..sila rujuk ulamak)

Lalu Nabi SAW letakkan tangannya di atas dada dan berdoa untuk hamba Allah tersebut..(bygkan betapa indah nya scene waktu ini…majlis pembukaan olimpik di beijing pun tiada yg seindah ini)

Sahabat ini terharu, baginda SAW telah menasihati dengan hikmah dan berdoa untuknya.., sehingga berkata sahabat ini:

“Sejak hari itu, tiada lain yang aku bencikan melainkan perbuatan zina”

……………………………………

“wah tapak kaki kau besar la..ni mesti dah pernah bersetubuh”.kata rakan ku..

Aku senyum sambil mengatakan tidak(cool) lalu berkata dlm hati:

“kepala hotak kau berjambul 8,sapa ajar kau tilik aku punya teruna melalui tapak kaki..siapa haa siapa??” Kata ku dlm hati…

Tapi soalan itu tidak dijawap oleh rakan ku disebabkan dia tidak mempunyai kelebihan utk membaca hati org lain..

Wuu..sian kat org yg mempunyai tapak kaki yg besar..dijadikan bahan fitnah..Hello korang,bapak aku mempunyai tapak kaki yg kecik je..so,maknanya dia x pernah bersetubuh??come on la..ibu aku hari2 ceria diawal perkahwinan mereka dulu (yg ni nenek aku cerita). Org baru kahwin ceria sebab apa??..sudah tentu seks..(yg ni hanya andaian nakal ku sahaja) bukti paling senang lahirnya anak2 bpak aku..iaitu aku dan adik beradik ku yg lain…korang jgn nak buat andaian yg kami ni anak angkat..sebab aku mewarisi wajah ayahku yg tidak kurang kacaknya..

Jgn jadi khurafat..bertaubat la.. (dgn aku jgn bergurau)

P/s: cuba check tapak kaki korang…

...............................................................

Remaja ni kadang2 bukan niat nak berzina pun(kononnya) pada awal perjumpaan (deting) tapi dek kerana pakai masing2 yg menjolok mata dan menjolok zip seluar bagi lelaki.timbul la satu perasaan ghairah atau gersang jika mata tertumpu pada ‘certain2 part’..erm..x mustahil bermula pada pegang2 tgn..cubit2 hidung..jentik2 siku boleh berakhir dgn zina..so had kan layanan pada kekasih..nak bagi pegang..just sentuh batang je yg boleh..maksud aku btg kayu yg dikutip bagi membataskan bersentuhan tgn…

p/s: aku pilih remaja kerana majority kes..


Aku bg cth:-

Ahmad sedang bermain kejar2 bersama minah di taman tasik perdana..sedang ahmad berlari mendapat kan minah,minah telah tersepak batu lalu tersungkur seperti nangka busuk.pada masa yg sama ahmad juga tersungkur sebab tersepak kayu lalu landing baik kat atas badan minah yg ketika itu memakai pakaian yg menjolok mata ahmad dan si penulis..

“opps sori terpegang..abg x sengaja” kata ahmad kepada cintanya..

“Ermm ..x pe la bang..dah rezeki abg” balas minah..

“Errr..kalau mcm tu bila abg nak dpt rezeki yg lebih byk yer” ahmad berseloroh..

Masa ni setan dah masuk jarum…minah pun dah buat muka malu tapi mahu..

“he he he..bila2 pun boleh kalau kita dah kahwin bang” jawap minah

Ahaha..padan muka kau ahmad” kata si penulis lalu beredar dari tempat kejadian

-korang sendiri tafsir..

p/s: korang jln ngan kapel pegang tgn x?? aku dulu pegang jugak..tapi la ni x pegang lagi dah..pasal aku single..

4 comments:

Abdul Hakim Lukhman al-Yusufi said...

saye x pernah pegang-pegang tgn.. geli geleman den dibuatnya...

Heal me said...

ahaha..pegang guna btg kayu utk membatasi sentuhan kulit..hehe

LuKaToZ!KaR! said...

cerita kamu sangat spontan but has deep meaning yg membuatkan saye kagum...nice blog contents... btw bg sket tips cemane nk bgtau bf/gf yg kite takmo pegang2 ni thru cara yg paling berhemah? ;)

Heal me said...

katakan yang kamu mempunyai penyakit kulit yang akan membawa kepada kematian jika bersentuhan tangan sebelum berkahwin..

cara yang sangat berhemah tanpa perlu mengecilkan hati sesiapa..

katakan kita orghe isle...